BiH Svijet Udarno Vijesti

Sabina Beganović: Organizovala sam famozne zabave Silviju Berluskoniju

Glumica Sabina Beganović od jučer je u centru italijanske, ali i svjetske pažnje – ona je u jednom televizijskom intervjuu priznala da je organizovala famozne „ bunga bunga” partije premijeru Italije Silviju Berluskoniju.

Sabina Beganović rođena je prije 35 godina u Njemačkoj, otac joj je Bosanac, a majka Njemica. Željna slave i novca prije nekoliko godina napustila je Njemačku i preselila u Rim gdje se nametnula nekim filmskim producentima pa je dobila nekoliko uloga. Odmah je uzela umjetničko ime Sabina Began.

Nametnula se i televizijskoj kući Mediaset čiji je vlasnik upravo Berluskoni i to joj je omogućilo da se upoznaju. Počeli su se i družiti pa je italijanski premijer Sabinu Beganović postavio za domaćicu svoje vile i dao joj ogromna ovlaštenja.

Italijanska štampa prije nekoliko mjeseci pisala je da je ona zapravo šefica privatnog harema premijera, ali bez ikakvih dokaza. Beganovićeva je sve do preksinoćnjeg intervjua.

”Organizovala sam Berluskoniju žurke u njegovoj vili zato što je on bio usamljen. Nisu to bile orgije, samo smo se družili, jeli, pili i pjevali” – kazala je Sabina Beganović i onda šokirala javnost izjavom

”Silvijo Berluskoni je veliki vjernik i ja sam uz njega postala religiozna. Pomogao mi je da pronađem Boga i svoju sudbinu. On voli Boga, stalno razgovara s Bogom’‘.

Kada je ovo kazala, voditelj je kazao „Ma, šalite se”, ali se Sabina nije dala. Nastavila je da hvali Berluskonija i pokazala je i tetovažu sa incijalima premijera, njemu u čast. U problemima se zbog njenih izjava našla i Katolička crkva i sada pokušava da se izvuče.

Silvijo Berluskoni ovih dana treba da stane na optuženičku klupu zbog plaćanja maloljetnice, ali je unaprijed poručio da neće doći na suđenje jer ima državničke obaveze u Bukureštu, piše San.

 

Informer.ba