Magazin Top Vijesti

Sanja Kužet o tragediji koja ju je zadesila

Popularna voditeljica Sanja Kužet vrlo profesionalno obavlja svoj posao zbog čega dugi niz godina gradi uspješnu karijeru. Međutim, u toku svog dugog rada Sanja Kužet je prošla i dobre i loše trenutke. Godinama unazad gledamo je pored kolege Voje Nedeljkovića u najpopularnijem takmičarskom programu „Zvezde Granda“.

-Imali smo situaciju da je Sanjin stariji sin pao i polomio glavu. U tom trenutku smo snimali emisiju, a Sanju je zvala majka i rekla joj šta se desilo. Zvao sam moju suprugu koja je u medicini i zna doktore, pa su oni dalje zvali Sanju, sve se to dešavalo tokom snimanja. Upravo u tom trenutku Sanja je izlazila na scenu, prisjetio se Voja gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Imao je u tom trenutku ozbiljan potres mozga. To je bila samo jedna od situacija, ali kada gledate emisiju, nemate pojma šta se desilo. To je jedna od stvari koje prosto moramo da sakrijemo. Tokom snimanja svih ovih godina izgubili smo mnoge drage ljude, imali smo ozbiljne lične gubitke, objasnila je Sanja i dodala:

-Bilo je mnogo trenutaka kada smo bili emotivno rastrojeni, a mi smo i dalje morali da se smijemo. Bilo mi je lakše da radim kada sam bila mlađa, tada su mi se dešavale samo lijepe stvari. Sa godinama su došle i one bolne, došle su tuge. Scena, muzika bile su i dalje tu i šou mora da ide dalje.