BiH Top Vijesti

Sarajevo domaćin 19. međunarodne PRO.PR konferencije

Sarajevo je domaćin 19. međunarodne PRO.PR konferencije, na kojoj će od 3. do 5. novembra, stručnjaci iz komunikacijske industrije razmjeniti znanja s naglaskom na područje odnosa s javnošću.

Ukupno 46 stručnjaka sa različitih područja iz osam zemalja i to Velike Britanije, Turske,  Austrije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore te BiH, predstavit će svoja znanja i iskustva putem 11 predavanja i šest panela učesnicima konferencije.

Danijel Koletić, osnivač i direktor Agencije Apriori World koja stoji iza ovog renomiranog događaja, ranije je rekao da je ove godine fokus na domaćim i regionalnim stručnjacima, na predavanjima i primjerima iz prakse koji mogu pružiti nova znanja i motivisati sve one koji razumiju važnost i ulogu komunikacija, ne samo u javnoj upravi već i na drugim područjima.

Na ovogodišnjoj konferenciji očekuje se više od 200 učesnika, a bit će održano šest panela – „Televizija u digitalnom dobu“, “Digitalni izazovi u komunikaciji“, “Interna komunikacija u vrijeme promjene“, „Transformacija i komunikacija“, a organizatori posebno ističu dva panela o tome što agencije očekuju od klijenata i što klijenti očekuju od agencija.

 

Fena/Informer.ba