BiH Udarno Vijesti

Sarajevo Holiday Market: Večeras Zlaja Bacardi Band u Holiday Pubu

Iako su dani novogodišnjeg odmora završeni, Coca-Cola Sarajevo Holiday Market će i ovog četvrtka građanima i posjetiteljima Sarajeva ponuditi mnoštvo zanimljivih sadržaja.

Djeca su se jučer u Argeta Junior Play Houseu družila sa maskotama, pravila eksperimente, igrala društvene igre, i, naravno, slušala najljepše bajke.

Danas će od 10.00 do 11.30 sati učiti o energiji u okviru GIZ radionice, potom će od 13.00 do 15.00 sati praviti ukrase, crtati i bojiti Patka Juniora od 16.00 do 17.00 sati i ponovo slušati priče braće Grimm u Bajkovitom ćošetu od 18.00 do 19.00 sati.

Djed Mraz će danas u svojoj Coca-Cola kućici boraviti od 16.00 do 20.00 sati.

Happy  Stage je jučer opet bio mjesto dobre zabave sa najmlađima, uz muziku mladog DJ Marka, a djeca će se i danas s početkom u 17.00 sati na Happy  Stageu zabavljati uz veselu muziku i maskote – medu i pingvina.

Poznati Sarajlija Mladen Jeličić Troko će se i danas pobrinuti za kulinarsku magiju u okviru trećeg Dr. Oetker kuhinarskog showa za odrasle, koji će se održati u Sarajevsko pivo Holiday Pubu u periodu od 17.00 do 18.00 sati. Troko će svim prisutnim rado pokazati kako da na brz način prirede ukusne slastice uz pomoć Dr. Oetkera, čiji su proizvodi omiljeni u kuhinjama širom svijeta više od 80 godina.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu je sinoć nastupio dobro poznati sarajevski klupski bend Blavors, koji se pobrinuo za ples i odličnu zabavu u prepunom Pubu.

Večeras se zabava nastavlja u Bruno Banani ritmu – u okviru Bruno Banani večeri nastupit će još jedan etablirani sarajevski sastav, Zlaja Bacardi Band, poznat po zanimljivom repertoaru bossa nova i jazz standarda, kao i domaćih i stranih hitova. Zlaja Bacardi Band nastupit će s početkom u 21.00 sat.

Iz Sarajevo Holiday Marketa podsjećaju da je u funkciji i autobuska linija Sarajevo – Jahorina – Sarajevo, koja nudi opcije polaska od Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa  u 08.30 i 11.00 sati, dok je povratak s Jahorine, ispred hotela Termag,  u 10.00 i 16.00 sati.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

FENA/Informer.ba