BiH Crna hronika Top Vijesti

Sarajevo: Pedofil dirao djevojčicu u trolejbusu

Foto by: Crna Hronika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo tragaju za starijim muškarcem koji je prije nekoliko dana u sarajevskom trolejbusu maloljetnicu dirao po stražnjici.

UPOZORENJE RODITELJIMA

Sudeći prema sadržaju objavljenom na Facebook grupi Stop pedofiliji, ova djevojčica nije jedina koja se našla na meti ovog, još nepoznatog pedofila.

Upozorenje roditeljima, djevojčicama i djevojkama na pedofila koji “ordinira” u trolejbusima u ranim jutarnjim satima, od 7 do 7.30, u Sarajevu na relaciji Željin stadion – Ciglane. Dira djevojčice od 15 do 16 godina, koristeći gužve, tako da ga je teže primijetiti, navodi se, između ostalog, u pomenutoj objavi.

Navodi se i to da su djeca sve ovo prijavila roditeljima, koji su potom sve ispričali istražiteljima Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

– Uspjeli smo doći do slike monstruma, ali mu se ne vidi lice, nažalost, navode u grupi Stop pedofiliji i mole članove grupe da ukoliko ga neko prepozna, o tome obavijesti administratore grupe. Pojašnjavaju da je u slučaj uključena i škola koju pohađaju djevojčice.