Region Udarno Video Vijesti

Snimak saobraćajne nesreće nogometaša Drage Gabrića

Hrvatski nogometni reprezentativac Drago Gabrić, koji je u ponedjeljak navečer doživio tešku saobraćajnu nesreću, i dalje je u teškom stanju i liječnici su ga stavili u induciranu komu, ali po pisanju hravtskih medija više nije u životnoj opasnosti.

Ovu stravičnu nesreću snimile su kamere koje su postavljene na autoputu.

Snimka nije dovoljno jasna, ali se može primjetiti u 20-oj sekundi snimka kako vozilo pri velikoj brzini nestaje sa autoputa.

Iz PU Splitske županije su kazali da je istragom utvrđeno kako vozač najvjerojatnije nije prilagodio brzinu vremenskim uslovima i stanju ceste uslijed čega je na izlasku iz nepreglednog desnog zavoja ušao u lijevi te na kiši izgubio kontrolu nad autom.

“Potom je prešao iz lijeve trake u desnu pa zatim u preko zaustavnog traka kroz ogradu, spustivši se na kameno-zemljani nasip osam metara ispod razine kolnika. Vozilo se također u padu prevrnulo te je sletjelo na krov”, dodali su.

“Na koncu treba dodati kako još nije ustanovljeno jesu li sudionici nesreće bili vezani. Što se tiče alkotestiranja, kod Ante Đuzela nije utvrđena prisutnost alkohola, dok rezultati nalaza Drage Gabrića, čiji su uzorci uzeti u bolnici, još nisu poznati i čeka se sopštenje KBC Firule”, kazali su iz policije.

Prema neslužbenim informacijama nastradali Gabrić u vrijeme nesreće nije bio vezan i pretpostavlja se da je to jedan od razloga njegovih teških ozljeda.

 

Informer.ba