Izdvojeno Svijet Udarno Vijesti

Šokantno: Mrtvog prijatelja ”izveli” u provod

Dvojica muškaraca iz Colorada terete se za nekoliko krivičnih djela nakon što su mrtvog prijatelja vozili uokolo po Denveru i njegove kreditne kartice koristili za plaćanje hrane i pića.

43-godišnji Robert Jeffrey Young i 25-godišnji Mark Rubinson optuženi su za zlostavljanje trupla, krađu identiteta i lažno predstavljanje.

Njih dvojica su 27. augusta prijatelja Jeffreyja Jarretta pronašli mrtvog u njegovu domu. Nisu pozvali 911 već su ga ukrcali u Rubinsonov automobil i odvezli se u lokalni bar gdje su pili na njegov račun, koristeći njegovu kreditnu karticu.

Potom su se odvezli u drugi bar, pa u treći, pa na striptiz, itd… Negdje između ipak su tijelo sirotog Jeffreyja odvezli kući. Potom su otišli na bankomat i s njegova računa podigli još novca za daljnji provod. Ukupno su potrošili oko 4.000 dolara, prenosi Dnevnik.hr.

U ranim jutarnjim satima, prije odlaska kući, zaustavili su policajca i rekli mu da misle kako je njihov prijatelj mrtav, te da se nalazi u svom domu. Nisu optuženi za prijateljevu smrt. Nalaz obdukcije još nije gotov.

 

Informer.ba