Region Udarno Vijesti

Srbijanske studentice za seks traže 70 eura

U Novom Sadu i Beogradu, kao centrima elitne prostitucije, sve manje su aktuelne klasične javne kuće, ali se iza paravana hotela, striptiz barova i salona kriju devojke koje se bave prostitucijom, što je potvrdilo i masovno hapšenje u novosadskom hotelu „Park”, koje je juče zvanično potvrdila i policija.

Sve veći broj djevojaka, najčešće studentica, posebno u Novom Sadu, u prostituciju ulazi samostalno, bez makroa. Ne želeći ni sa kim da dijele zaradu, klijente nalaze bez posrednika i to na preporuku onih muškaraca sa kojima već imaju razrađen „posao”.

Prema saznanjima Pressa, ovakav vid prostitucije trenutno obavlja nekoliko djevojaka u studentskom domu „Slobodan Bajić”, a svoje usluge naplaćuju od 70 do 150 eura za sat.

Uhapšeni u hotelu „Park” danas će biti izvedeni pred istražnog sudiju Osnovnog suda. Krivična prijava ih tereti da su od 2007. posredovali u prostituciji, za šta su uzimali proviziju od najmanje 20 eura. Uhapšeni su Novosađani Ivan K. (57), Miljan B. (35), Ljubomir G. (52), Mile T. (24), Zoltan Č. (35), Dalibor R. (26) iz Sremske Kamenice, Vladimir R. (31) iz Vrbasa, Stefan S. (20) iz Inđije, Dragan S. (33) iz Rumenke i državljanin Crne Gore Predrag K. (41).

Oni su angažovali dlevojke koje im je slao Novosađanin Blagoje R. (38), takođe državljanin Crne Gore, koji je od aprila u pritvoru.

Petorica priznala

Kako Press saznaje, petorica zaposlenih u hotelu „Park” priznali su da su za procenat podvodili djevojke bogatoj klijenteli, dok su ostali to negirali ili se branili ćutanjem. Neki su bili vrlo bijesni i uvrijeđeni zbog onoga što im se stavlja na teret. Oni koji su priznali naveli su tačno kada su i koga dovodili i za koju nadoknadu. Jedan od uhapšenih je čak rekao da nije znao da je to krivično djelo, već je mislio da čini uslugu za koju će dobiti čast, kao i da su u pitanju „muška posla”.

Interesantno je da su mnogi uhapšeni bili iznenađeni podacima kojima raspolažu policajci, što ukazuje na to da je policija imala dobrog insajdera. Policija je, između ostalog, došla i do razgovora na recepciji jednog od podvodača i uglednog gosta:

Recepcioner: Je l’ istu? (prisutni koji su se slučajno zadesili na recepciji su to protumačili da se misli na sobu i nisu ni reagovali, a pitanje se zapravo odnosilo na devojku).

Hit priča – Seka najtraženija

U Novom Sadu je posebno popularno da djevojka liči na neku poznatu pjevačicu i to se i najbolje plaća.

”U gradu je trenutno najtraženija popularna Seka, prostitutka koja liči na pjevačicu Seku Aleksić i za njom je prava pomama. Ona dobija i nekoliko stotina eura za sat seksa, a radi u jednom stanu u blizini Spensa” – objašnjava za Press dobro upućeni sagovornik.

 

Informer.ba