Svijet Udarno Vijesti

Starletina horor priča:Dojka mi je natekla do veličine glave pa eksplodirala!

Britanska starleta Vanessa Halstead pokernula je internetsku kampanju “Justice  4 PIP Victims” nakon što je proživjela iskustvo iz noćne more: implatant ugrašen u njene grudi prije osam godina najednom se oteo kontroli i eksplodirao. Podsjetimo, oko PIP (Poly Implant Prothese) umetaka od industrijskog silikona izbio je skandal u decembru prošle godine.

Dojka me počela boljeti i najednom je natekla. Nastavila je naticati sve dok nije dosegla veličinu moje glave! Užasno me boljelo. Ultrazvukom je utvrđeno da mi jedan umetak propušta nakon što je – eksplodirao” – navela je Vanessa na svojoj Facebook stranici dokumentirajući  priču fotografijom umetaka koji su joj prošle sedmice odstranjeni iz grudi.

Tvrdi da joj klinika iz Manchestera, gdje su joj umeci ugrađeni prije osam godina, nije željela pomoći kada im se obratila s problemom. Također su joj, navodi, prilikom zahvata prešutili da je riječ o nepouzdanim PIP implatatima te su ju uvjerili da im je rok trajanja najmanje deset godina, piše Slobodna dalmacija.

 

Informer.ba