Crna hronika Svijet Udarno Vijesti

Tridesettrogodišnja amerikanka odrubila glavu sinu, pa se potom ubila

Tridesettrogodišnja Amerikanka iz New Jerseya ubila je svog dvogodišnjeg sina, odsjekla mu glavu i stavila je u frižider nakon čega se ubila.

Chevonne Thomas i njen sin Zahree umrli su u njihovoj kući u gradu Camdenu, nakon što je policija dobila dojavu o užasnom zločinu. Nekoliko minuta nakon ponoći Chevonne je nazvala policiju i rekla da je njen momak uradio nešto malom Zahreeju da bi nakon toga priznala da ga je ona ubila.

Nekoliko sati prije toga Amerikanka se bila zaključala u kući nakon svađe sa svojim momkom. Kada je policija došla na prvom spratu je zatekla tijelo djeteta bez glave dok se majka bila zaključala na drugom spratu. Policajci su pokušali da je nagovore da se preda, ali nisu imali uspjeha u tome.

U jednom trenutku Chevonne je sebi presjekla grlo i iskrvarila je na smrt. Kasnijim pregledom kuće u frižideru je nađena dječakova glava. Ona ima još jedno dijete koje u trenutku zločina nije bilo u kući.

Godine 2010. ona je izgubila starateljstvo nad Zahreejem nakon što je nekoliko sati ostavila dječaka samog u kolima. Dok je on bio u kolima Chevonne  je pušila marihunu. Neke komšije su opisale čudno ponašanje Thomasove koja se nedavno doselila u ulicu gdje se desio zločin. Ostali nisu vidjeli ništa loše kod nje.

Da smo znali da nešto nije u redu sa njom sigurno bismo svi pričali sa njom“, objašnjava komišinica koja živi nekoliko kuća dalje od  kuće Thomasove, i dodaje:

Ali, znate, ljudi ne pričaju o situaciji u svojim porodicama. Vi ne znate šta se dešava u tuđim kućama“.

Socijalna služba je redovno slala svoje ljude kod porodice i pratila je situaciju. Iako neki govore da je očito imala problema sa ponašanjem vlasnik kuće u kojoj je Thomasova živjela rekao je da je bila odličan stanar i držala je kuću urednom i čistom.

Informer.ba