Crna hronika Udarno Vijesti

U tuči jedna osoba smrtno stradala

Jedna osoba smrtno je stradala u tuči više lica rano jutros u brčanskom naselju Grčica, rekao je portparol brčanske policije Halid Emkić.

Emkić je istakao da je policija izašla odmah po saznanju na mjesto događaja u Ulici Nikole Tesle, ali da nisu zatekli učesnike tuče.

“Do sada prikupljene informacije ukazuju da je u tuči učestvovalo najvjerovatnije pet lica, a da je jedno lice zadobilo teške povrede od kojih je preminulo”, rekao je Emkić novinarima.

Emkić je naveo da je jutros obavljen uviđaj na licu mjesta, pod nadzorom dežurnog tužioca, te da je počelo preduzimanje opsežnih istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja.

Privedena dvojica učesnika tuče

Policija Brčko distrikta privela je dvojicu učesnika tuče u kojoj je jutros život izgubio 23-godišnji Miloš Droca, stalno nastanjen u ovom gradu, potvrdio je portparol brčanske policije Haklid Emkić.

Ne navodeći imena privedenih, Emkić je rekao da je policija raspisala potjernicu za još dvojicom učesnika ovog fizičkog obračuna sa tragičnim ishodom koji su, nakon što je Droca izboden nožem, pobjegli sa mjesta događaja.

Policiji je jutros oko 4.00 časa javljeno da se u gradu dogodila tuča u kojoj je jedno lice sa teškim povredama dovezeno u brčansku Bolnicu, gdje su ljekari konstatovali smrt.

Do tuče je došlo u Ulici Nikole Tesle u naselju Grčica.