Showbiz Top Vijesti

Umrla Lisa Marie Presley, jedina kćerka kralja rock’n’rolla

Lisa Marie Presley (54),  jedina kćerka kralja rock’n’rolla Elvisa Presleya, umrla je u četvrtak nakon što je hitno prevezena u bolnicu u Los Angelesu zbog srčanog zastoja.

– Teška srca moram podijeliti razornu vijest da nas je napustila moja prekrasna kći Lisa Marie, rekla je njezina majka Priscilla Presley, prenose američki mediji.

Njezina majka nije govorila o detaljima o mogućem uzroku smrti. Pozivajući se na izvor blizak Lisi Marie Presley, TMZ je izvijestio da je zvijezda pronađena bez svijesti u svojoj spavaćoj sobi u četvrtak ujutro.

Lisa Marie Presley rođena je 1968. i vlasnica je očeve vile Graceland u Memphisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro od srčanog zastoja u Gracelandu 1977., u dobi od 42 godine.

Njezina muzička karijera započela je debitantskim albumom To Whom It May Concern iz 2003. Slijedio je album “Now What” iz 2005., a oba su dospjela među 10 najboljih na Billboardovoj ljestvici albuma 200. Treći album, “Storm and Grace”, objavljen je 2012.

 

Fena/Informer.ba