BiH Izdvojeno Udarno Video Vijesti

VIDEO/ Naser Keljmendi: Ja sam samo biznismen

Kontroverzni kosovski biznismen u intervjuu za crnogorske Vijesti govori o početku biznisa, trgovačkim poslovima, referendumu, poznanstvima sa ljudima u Crnoj Gori…

“Ja znam da sam čist pred zakonom i pred bogom”, kaže kontroverzni kosovski biznismen Naser Keljmendi.

U ekskluzivnom intervjuu “Vijestima” tvrdi da se bavi legalnim poslovima i da nikada nije bio u sukobu sa zakonom.

“Za svojih 54 godine nikad nisam radio drogu niti me to ikada interesovalo. Spreman sam da odgovaram jer nikome ne mogu reći da ne vodi istragu protiv mene”, priča kosovski biznismen.

Biznis je počeo sa 14 godina u Peći. Živio je uglavnom na Kosovu i u Bosni, a Crnu Goru doživljava kao drugu domovinu.

Ovdje je glasao i na referendumu i, kaže novčano pomogao dobijanje crnogorske nezavisnosti.

“Negdje smo lobirali, negdje organizovali prevoz…Nisam potrošio veliki novac za kampanju niti je to neko od mene tražio. Osjećao sam moralnu i materijalnu obavezu prema Crnoj Gori jer dok je bio rat na Kosovu svi Albanci su tu dobro primljeni.”

Voli žene i dobra kola

Napadi na njega su se, kaže, iz Bosne prenijeli na Crnu Goru. Ima potvrdu da se protiv njega u Bosni ne vodi bilo kakav postupak.

Tvrdi da ne poznaje ni Šarića ni Kalića niti ljude iz crnogorske vlasti.

“Znam sve ljude iz vrha crnogorske vlasti samo iz medija”, kaže Kelmendi i otkriva da je veliki zaljubljenik u luksuzne automobile.

“Planiram da otvorim još jednu firmu u Njemačkoj, da se bavim automobilima jer mi je to hobi i slaba tačka. Volim auta, volim žene i ako mi ko dođe glave to će biti samo žene”, dodaje on.

 

Informer.ba