Svijet Udarno Vijesti

VIDEO/ NLO na mjestu pogibije ruskih hokejaša

Nekoliko trenutaka pošto se srušio avion sa hokejašima iz Minska na nebu se pojavio neidentifikovani leteći objekat. Uzrok pada je bio tehnički kvar, ali nakon pojave ovog objekta teorije se mijenjaju.

Internetom kruži snimak na kojem se vidi neidentifikovanii leteći objekat – NLO, koji se pojavio na nebu samo nekoliko trenutaka pošto se “JAK-42” sa hokejašima Lokomotive iz Minska obrušio u smrt, prepolovio i pao u Volgu.

Uzrok pada još nije poznat, ali se vjeruje sa su posredi tehnički kvar ili loše gorivo.

Inače, Rusija će odati poštu hokejaškom timu koji je poginuo u srijedu u avionskoj nesreći kod Jaroslavlja.

Veliki broj ljudi iz regiona prisustvovaće ceremoniji na stadionu Lokomotive”, rekao je novinarima guverner Sergej Vahrukov.

Jedan predstavnik crkve rekao je agenciji France press da će biti održano opelo žrtvama te nesreće, a zatim ceremonija na stadionu nakon čega će 17 poginulih biti sahranjeno.

U padu aviona JAK-42 pri polijetanju, na kilometar od aerodoroma Tunočna, kod Jaroslavlja, poginula su 43 od 45 putnika i članova posade, dok su jedan sportista i jedan član posade u veoma teškom stanju.

“Identifikovano je 39 osoba među kojima je 13 stranaca”, saopštilo je rusko ministarstvo za vanredne situacije, prenose agencije.

 

Informer.ba