Izdvojeno Region Video Vijesti

VIDEO/ Novi Pazar: Duh me gađao saksijom u glavu!

Jurili džina po čitavoj kući! Skakao sam za njim i vikao da ću ga uhvatiti, makar se u najmanju rupu sakrio, ispričao je juče Amko Vrujčanin.

Otkako se pojavila priča da porodicu Vrujčanin u Sandžačkoj ulici u naselju Hadžet uznemirava džin, odnosno duh, Novi Pazar je treći dan zaredom u pravom čudu! Da su Pazarci povjerovali u priču svjedoči i podatak kako su noć između ponedjeljka i utorka ispred kuće Vrujčanina provele stotine ljudi, čekajući da se na krovu pojavi neobično biće.

Tokom noći ispred kuće bila je i policija, ali ne da bi hvatala duha, nego da bi regulisala saobraćaj. S druge strane, iz jednog udruženja taksista u Pazaru potvrdili su juče da nijedan njihov vozač tokom noći nije smio da vozi mušterije u – Sandžačku ulicu.

”Vidio sam ga prije mjesec dana, poslije ponoći, na gornjem spratu kuće. Krenuo sam za njim, brat je ostao da čuva donji sprat. Tad mi je pobjegao, a mi čitave noći nismo zaspali! Ponovo se pojavio prije dvije nedjelje. Tada ga je vidio sinovac Irfan, potrčali smo za njim, on je odskočio na krov, a onda je u jednom trenutku skočio na Irfana, pocjepao mu košulju, koju smo odmah zatim spalili’‘ – žalio su juče prijateljima Amko Vrujčanin.

Duh, odnosno džin, poslednji put je viđen prije tri dana. Tad ga je vidjelo dijete iz porodice.

”Kad su mi javili, dotrčao sam iz grada kao bez duše. Džin je bio na balkonu, obučen u bijelo, kad sam krenuo na njega, gađao me je saksijom za cvijeće, i onda je utekao. Skakao sam za njim i vikao da ću ga uhvatiti, makar se u najmanju rupu sakrio” – ispričao je juče Amko.

Juče se pojavio i jedan komšija familije i ispričao da je i sam vidio džina. Inače, svake noći je sve više ljudi, a mnogi najavljuju dolazak iz drugih mjesta kako bi vidjeli džina, prenosi Kurir.

 

Informer.ba