Izdvojeno Svijet Udarno Video Vijesti

VIDEO: Poznati fizičar: Pogodit će nas apokaliptično nevrijeme ove sedmice – ”Sve će otići u ****”!

Svjetski poznati fizičar Michio Kaki tokom gostovanja na američkoj TV mreži CBS najavio je kataklizmu za Ameriku. Inače on je ugledni svjetski fizičar i profesor sa američkog univerziteta u New Yorku.

Upozorio je da će se oko 250 milion Amerikanaca krajem ove sedmice naći na udaru nevremena biblijskih razmjera. On je to rekao riječima :”Sve će otići kvragu”, desit će se ”BomboGenesis”.

”Sve što je na zemlji, vodi i u zraku bit će zaustavljeno masivnim vremenskim poremećajem čiji se vrhunac očekuje između 13-15 novembra”, upozorio je naučnik.

Efekti ovog vremenskog poremećaja osjetit će se najmanje mjesec dana, i morat ćemo se nakon toga naviknuti da se zemlja mijenja i da će sve više pokazivati silu.

Inače u zadnje vrijeme američki novinari često pišu na temu da se državna administracija sprema za nešto veliko te da se nešto krije od građana. (Navodno prave se masovne grobnice, prave se milioni mrtvačkih sanduka, prazne se zatvorski kapaciteti….)

Nije li ova najava dokaz da se Amerika već duže vrijeme sprema za nešto veliko? Nije li sve tako povezano da je logično primjetiti da američka vlada zna nešto što ostatak svijeta ne zna?

Zar nevrijeme koje će zahvatiti devet desetina ogromne Amerike nije nevrijeme biblijskih razmjera kakvo može prozvesti samo HARP, naročito kad se u pozadini svega sagledala pravljenje masovnih grobnica, pripremanje desetina miliona mrtvačkih sanduka, pražnjenje zatvorskih kapaciteta od  ”standardnih zatvorenika”?

Brojka od 200 miliona mrtavačkih sanduka je jako blizu brojci od 250 miliona ljudi koje će pogoditi ova vremenska apokalipsa, piše Nacionalna geografija.