Svijet Udarno Video Vijesti

VIDEO/ Šokantno: Gadafijev sin Hanibal i snaha Aline izgladnjivali osoblje i polijevali vrelom vodom

Shvejga Mulah je u Libiju došla iz Etiopije prije godinu dana.Zaposlila se kao dadilja kod Gadafijevog sina Hanibala. U početku je sve bilo normalno, ali nakon šest mjeseci Hanibalova supruga Aline Gadafi prvi put se iznervirala… Od tada je Shvejga prošla pakao.

Reporter CNN-a, Dan Rivers, posjetio je 30-godišnju Etiopljanku koja mu je pokazala zastrašujuće ožiljke na tijelu, opekotine i kraste koje se ljušte, i ispričala potresnu priču o životu u kući Hanibala i Aline Gadafi kojima je čivala sina i kćerku.

U prvom trenutku sam posmislio da ima nešti na glavi i preko lica, tek kasnije sam shvatio da su joj i glava i lice prekriveni strašnim ožiljcima i krastama“, užasnuto je zapisao Rivers nakon što je razgovarao sa Shvejgom Mulah.

U svojoj ispovijesti pred kamerama CNN-a Shvejga je opisala kako ju je Aline Gadafi, kad god bi se iznervirala, kažnjavala tako što ju je posipala vrelom vodom po glavi i cijelom tijelu. Prvi put to se dogodilo šest mjeseci nakon što je Švejga stigla u kuću Gadafijevih, jer se Aline naljutila na svoju kćerkicu koja nije prestajala plakati, a Mulah je odbila da je istuče.

Odvukla me je u kupaonicu, vezala mi ruke i noge, usta mi prelijepila trakom i počela me polijevati vrelom vodom po glavi… Nakon jednog takvog napada iz rana su mi počeli izlaziti crvi, jer me Aline sakrivala od drugog osoblja“, ispričala je kroz suze Mulah.

 

Indormer.ba