Svijet Udarno Video Vijesti

VIDEO/ Vjetar srušio pozornicu i usmrtio četvero ljudi, deseci povrijeđenih

Strahoviti udar vjetra srušio je sinoć pozornicu na Državnom sajmu u američkom gradu Indianapolisu i usmrtio najmanje četvero ljudi. Još 24 ozlijeđene osobe razvezene su u obližnje bolnice. Vlasti u saveznoj državi Indiani strahuju da bi moglo biti više žrtava.

Samo je odjednom došao veliki nalet vjetra, ljudi su počeli paničariti, popadale su skele i zvučnici, cijela pozornica se jednostavno urušila– izjavio je za CNN Aron Richman, čovjek koji je svjedočio tragediji. Prema nekim izvorima, u lokalnim bolnicama je 43 ozlijeđenih, među kojima i oni koji su sami došetali i zatražili pomoć. Kapetan policije u Indaini Brad Weaver izašao je sinoć oko 20:45 na pozornicu i upozorio publiku na nevrijeme, da bi deset minuta kasnije jaki nalet vjetra sve urušio i ubio četvero ljudi.

Teško je bilo i country duetu Sugarland, koji su se baš u vrijeme tragedije pripremali popeti na pozornicu i zapjevati brojnoj publici.

Šokirani smo, naše srce je uz obožavatelje i njihove obitelji. Svi stradali su u našim molitvama, ovo je tragedija– rekla je pjevačica country benda.

 

Index.hr/Informer.ba