Udarno Zanimljivosti

NSA potvrdila postojanje vanzemaljaca!?

Pritisak javnosti na agencije i institucije, koje inače vole da svoje nalaze drže u tajnosti, doveo je do razotkrivanja novih dokumenata koji potvrđuju postojanje ‘malih zelenih’.

Ovog puta riječ je o NSA (Nacionalna agencija za sigurnost) iz Amerike, koja, prema dokazima prikupljenim od strane Kevina W. Smita, ima neoborive dokaze da vanzemaljci zaista postoje.

Pomenuti istražitelj UFO fenomena i kolumnista na ufodigest.com kaže da je potvrdu dobio od agenta NSA u penziji sa kojim je lično razgovarao.

Informacije do kojih je došao Smit javnost je trebalo da dobije na uvid još 21. novembra 2004, ali su zbog opstrukcija one izašle na vidjelo tek 21. aprila ove godine.

Ovi veoma bitni dokumenti sadrže informacije o 29 poruka koje su primljene putem satelita, ali koje do sada nisu u potpunosti dekodirane.

Objavljena dokumentacija ne sadrži datume prijema ovih poruka pa se ne može zaključiti od kada se radi na njihovom dekodiranju.

Ono što jeste poznato je da je na dekodiranju poruka radio Hauard H. Kampein, eminentni svjetski kriptograf, ali i da dijelovi poruka, navodno, sadrže periodni sistem elemenata i jednačine do sada nepoznate sadašnjoj naučnoj javnosti.

I pored činjenice da izrazi tipa „navodno“ i „moguće“ ne ulivaju mnogo povjerenja, po riječima penzionisanog agenta NSA dokumenti ne predstavljaju nagađanja i sumnje već direktne i nedvosmislene izjave o primljenim porukama, pa samim tim i direktan dokaz o postojanju života van naše planete.

 

Informer.ba