Zanimljivosti

Sud joj dozvolio da masturbira na poslu i gleda porniće

Jedna Brazilka koja je zbog svoje hiperseksualnosti gotovo ostala bez posla, odlučila je da svoj slučaj iznese pred sud, što je rezultiralo dozvolom da i na poslu gleda pornografiju i masturbira.

Ana Katarina Bezera naime pati od hemijske neravnoteže u mozgu, zbog koje često dobija napade anksioznosti i hiperseksualnosti. Jedini način da povrati ravnotežu jeste samozadovoljavanje, ali je to počelo da joj pravi problem na poslu jer je za ovom vrstom ’pomoći’ posezala i do 47 puta dnevno.

‘Postalo je tako ozbiljno da sam morala da potražim pomoć. Shvatila sam da to više nije normalno i da ne mogu više da funkcionišem’ objašnjava Ana, koja je potražila pomoć ljekara i uz koktel lijekova koji su joj prepisani, sada masturbira ’samo’ 18 puta dnevno.

Zahvaljujući terapiji, ali i sudskoj presudi kojom joj je dozvoljeno da na poslu gleda porniće i masturbira ’zbog specifičnog psihičkog stanja’, Ana Katarina ipak nije dobila otkaz.

Ipak, američki stručnjak Kerol Kvin smatra da ovakva presuda ne bi prošla u Americi, i da bi slučaj završio u istoj grupi sa onima kojima je, na primjer, dozvoljeno da idu u WC češće zbog zdravstvenih problema.

Zaključila je da ova presuda dosta govori o radnim navikama Brazilaca, jer je ‘gotovo nezamislivo da bi na radnom mjestu u Americi neko imao vremena za masturbaciju, iako je sasvim jasno da opušta’.

 

Informer.ba