Ishrana Zdravlje

Ishrana veoma utiče na ukus sperme. Ovo treba da jedete i pijete!

Dame, ako se namrštite svaki put kad vaš partner spomene oralni seks, natjerajte ga da povede računa o ishrani. Ona veoma utiče na ukus sperme. Sve što pojedemo ili popijemo utiče na naš miris.

Uvjerićete se u to ako pomirišete svoj znoj nakon ispijanja velike količine alkohola ili mokraću poslije uzimanja jakog lijeka protiv bolova. Slično je i sa spermom. Iako nastaje na drugačiji način od znoja i mokraće, svi koji su probali kažu da se i njoj mijenja ukus u zavisnosti od ishrane.

Najlošiji ukus sperme imaju ljudi koji jedu dosta mesa, piju alkohol, puše i piju kafu, dakle većina prosječnih muškaraca.

Međutim, ni vegeterijanci nisu lišeni ovog problema. Ako ne izbjegavaju špargle, karfiol i brokoli i njihova sperma će imati loš ukus. I mnoge druge namirnice koje se svakodnevno koriste u ishrani mijenjaju uskus sperme.

Tako na primjer, crveno meso spermi daje slankast ukus, voće sladak, a luk potpuno kvari njen ukus. Zato muškarci ako želite da vaša sperma ima prijatan ukus jedite lubenicu, kivi i povrće, a umjesto čaše piva popijte sok od ananasa.

Po ukusu sperme čak može da se ustanovi da li je muškarac upotrebljavao drogu, na primjer kokain, navodi Intimate medicine.

Ako partneri žive na sličan način i vole istu hranu ukus sperme će oboma uvijek biti prijatan. Najveći problem je ako jedno od njih vodi zdrav život, a drugo puši, pije i ne vodi računa o ishrani.

 

Informer.ba