ljepota Zdravlje

VIDEO: Napravite kovrče bez uvijača

Kovrče su pojam ženstvenosti, brz način da ‘smekšate’ izgled i zabavan način da povremeno unesete promjenu. Ipak, korištenjem električnih uvijača možete oštetiti kosu i vrhove, a s onim klasičnima ima puno posla. Postoji li neki drugi način da dobijete željenu frizuru bez uništavanja kose? Da!

TradesecretsCA otkriva genijalan trik za postizanje željene frizure bez korištenja električnih uvijača koji uništavaju kosu i klasičnih s kojima ima puno posla – sve što vam treba je rastezljiva traka za glavu i četka.

Počešljajte kosu i stavite traku oko glave. Odredite mjesto od kojeg će krenuti pramenovi. Pramen kojim ćete započeti motanje, omotajte jednom preko trake. Neka i sljedeći budu približne debljine.

Nastavite motati tako da omotani pramen spojite na sljedeći, koji ćete na isti način omotati oko trake. Nastavite tako redom do sredine glave. Potom krenite ispočetka s druge strane. Na kraju pramenove sa stražnje strane spojite i omotajte zajedno.
Pazite da je kosa dobro pričvršćena za traku, kako biste bezbrižno mogli u krevet. Kako biste je zaštitili, možete na kosu staviti maramu ili kapicu. Ujutro ćete laganim odmotavanjem u sekundi postići željene kovrče.

 

 

Informer.ba